Ablaknapellenző

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Napellenző
  3. Ablaknapellenző
Ablaknapellenző Ablaknapellenző

Ablaknapellenző

Felhasználás tekintetében szinte csak a fantázia szab határt. Térelválasztásként is kiváló megoldás. Szeretne egy olyan megoldást, amely árnyékol, mégis beenged némi fényt, és még az épületet is öltözteti? Családi házak és irodák esetében a tökéletes megoldás az ablaknapellenző.

A sokféle kialakítású mechanikus szerkezetnek köszönhetően minden épülethez jól illeszkedik. Minden, ehhez a termékhez ajánlott impregnált textil anyag UV védelemmel, valamint gombásodást gátló bevonattal van ellátva. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Tekintse meg ablaknapellenző kínálatunkat. 36 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha kiváló minőségű ablaknapellenzőt és remek szakembereket keres, akkor jó helyen ját. Minden általunk forgalmazot ablaknapellenzőre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Hívjon minket, és mi örömmel segítünk.

Gyártási idő: 3-4 hét.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy napellenzőt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!

Markisolette ablaknapellenző

Markisolette

Tág felhasználási lehetőségekkel bíró, speciális alumínium bukókaros árnyékoló, amely irodaépületek, balkonok, illetve kisebb teraszok elegáns napellenzőjeként is megállja a helyét. A ponyva függőlegesen lefelé mozogva a rugós feszítésű bukókar segítségével végálláson kibukik a falsíkból, ahogyan azt a régebbi redőnyöknél is megszokhattuk. A karok a hagyományos acél ejtő karokkal szemben alumíniumból készülnek és rugóerővel feszítettek. Mennyezetre és homlokzatra is könnyen felszerelhető. Mozgatása általában külső hajtóművel történik, de lehetőség van belső hajtómű-, motor alkalmazására is.

Sunspring ablaknapellenző

Sunspring

Alumínium bukókaros árnyékoló, amely balkonok és kisebb teraszok elegáns napellenzője. A ponyva tengelyének és a karok felerősítésének a távolsága jelentős, ezért a szél nem képes nagy erőt kifejteni a szerkezeten. A karok a hagyományos acél ejtő karokkal szemben alumíniumból készülnek és rugóerővel feszítettek. Mennyezetre és homlokzatra is könnyen felszerelhető. Mozgatása általában külső hajtóművel történik, de lehetőség van belső hajtómű-, motor alkalmazására is.

Árnyika napellenző

Árnyika napellenző

Az "Árnyika" az egyik legegyszerűbb és ezáltal legkedvezőbb árú ponyvafelületes árnyékolónk. A hengertartó mennyezetre és homlokzatra is könnyen felszerelhető. A szinterezett acélból készült karok homlokzati felületre és oldalfalra is illeszthetők. Működtetése kis csigahajtóművel történik, a karok a gravitációs erőhatásnak köszönhetően nyitják a ponyvát, egészen vízszintes kar állásig. A henger, illetve a kar támadási pontja közötti nagy különbség miatt rendkívül stabil, szélérzékenysége alacsony.

Separet CP

Ablaknapellenző

Separet  ablaknapellenző

130-as íves tokkal rendelkező, vezetősínes megvezetésű ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

Separet P

Ablaknapellenző

Separet  ablaknapellenző

Tok nélküli, vezetősínes megvezetésű ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

Separet CW

Ablaknapellenző

Separet  ablaknapellenző

130-as íves tokkal rendelkező, sodronyos megvezetésű ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

Separet W

Ablaknapellenző

Separet  ablaknapellenző

Tok nélküli sodronyos megvezetésű ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

Separet N

Ablaknapellenző

Separet  ablaknapellenző

Tok és megvezetés nélküli ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 7035, RAL 9016

Screen 100

Ablaknapellenző

Separet  ablaknapellenző

100-as szögletes tokkal rendelkező, modern megjelenésű vezetősínes ablaknapellenző. Szerkezet alapszíne: RAL 9016

Ablaknapellenző beépített rezgésérzékelővel Ablaknapellenző beépített szélérzékelővel Ablaknapellenző érzékelő Ablaknapellenző érzékelő

Napellenző beépített érzékelővel

Az elmúlt 10 évben nagyon sokat fejlődtek a napellenzők. Ma már érzékelhetik a kilengés mértékét, fényt, szelet és hőmérségletet egyaránt és természetesen a szükséges intézkedést is megtehetik. Nézzük melyik mit is csinál. A kilengés mérő a szél erejére reagál. Ha tehát akkora szél támad, mely kárt tehetne a napellenzőkbe, akkor behúzza a napellenzőt. A fény érzékelő segítségével automatizálható a napellenző kiengedése, illetve behúzása. A hőmérséglet érzékelő hasonló megoldás erre az igényre.

Fontos: Az érzékelők csak beépített napellenző motor segítségével tudnak utasítást adni a napellenzőnek.

Felmerülhet a kérdés, hogy az érzékelők adhatnak -e egymással ellentétes utasítást a napellenzőnek, illetve melyik érzékelő utasítása kerekedik felül. Természetesen a beállítások az elvárható működést biztosítják. Azaz hiába van napos idő, ha túl nagy a szél, a napellenzők behúzodik. Ezen érzékelőkkel okossá tehetjük napellenzőnket, meg kímélhetjük magunkat a felesleges kiadásoktól és kényelmessé tehetjük életünket. Már már a Smart Home tudásával ruházhatjuk fel termékeinket.

Napellenző érzékelők

Napellenző beépített motorral és távirányítóval

Kültér árnyékolók esetében nagyon népszerű extra szolgáltatás a napellenző automatizálás, motorizálás. A napellenző motorizálás utólag is elvégezhető. Alapvetően kétféle működtetéssel rendelhető: kapcsolós vagy távirányítós. Mi azt szoktuk javasolni - mivel közel azonos árban tudjuk biztosítani mindkettőt -, hogy a távirányítós változatott válasszák. Ráadásul a napellenző távirányítók rendelkeznek időzítővel, mellyel beállítható, hogy mikor engedje ki vagy húzza be napellenzőjét automatikusan.

Több napellenző motor gyártó termékét forgalmazzuk, melyekre gyártói garanciát adunk. Ezek típustól és gyártótól függően eltérnek, de általában 2-5 év garancia jár hozzá. Cégünk nem csak napellenző motort forgalmazz, hanem adunk szakmai segítséget a megfelelő motor kiválasztásához, kiszállítjuk és felszereljük önnek. állunk az Ön rendelkezésére.

Napellenző motor
Ablaknapellenző beépített motorral Ablaknapellenző beépített motorral Ablaknapellenző beépített motorral Ablaknapellenző beépített motorral
Ablaknapellenző beépített érzékelővel Ablaknapellenző beépített érzékelővel Ablaknapellenző beépített érzékelővel Ablaknapellenző beépített érzékelővel

Napellenző ponyvák széles választéka.

Cégünk több, mint 160 féle napellenző ponyvát kínál, melyek kiemelkedő minőségűek. A napellenző ponyvák alap anyaga akril, mely egy speciális műanyag. Az akril szálak teljes keret metszetükben szinezettek, és egy speciális bevonattal ellátottak. Ellenállnak az UV sugárzásnak, és vissza verik az infravörös hősugárzást. A speciális bevonatnak köszönhetően nem gombásodnak, nem penészednek, és kiváló víztaszító képességgel rendelkeznek. A napellenző ponyvák esetében fontos megjegyezni, hogy ezek a "textilek" tisztíthatóak, és kellő gondosság mellett élettartamuk akár 20 év is lehet.

Tekintse meg kínálatunkat! Ha szeretne napellenző ponyvát rendelni, akkor nincs más dolga, mint hívni ügyfélszolgálatunkat és egyeztetni egy időpontot a felméréshez. Erre azért van szükség, mert a napellenző ponyva pontos méretek alalpján készülnek. Továbbá szakemberünk visz magával mintákat, melyen jobban látható a ponyva végső megjelenése.

Napellenző ponyva

Szakmai segítség

Az árnyékolástechnika világa évről évre folyamatosan változik, fejlődik. Ingyenes tanácsadás és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Hívjon minket és mi örömmel segítünk

Kiváló minőségű napellenzők

Tudjuk, hogy a bevásárlóközpontokban kapható napellenzők olcsóbbak és éppen ezért vonzóak, de az árelőny nem véletlen. Válaszon körültekintően!

Válassza a minőséget, válasszon minket.

Időpont egyeztetés

Ha szeretne Ön is egy napellenzőt teraszára hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek! 36 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az ön rendelkezésére.

2-3 napon belül vállaljuk a felmérést.

Prémium minőségű magyar napellenzők

Napellenző szerelés

Kiváló minőségű napellenzőt és remek szakembereket keres? Akkor jó helyen jár. Az ön igényei szerint és terasza pontos méretei alapján 2-3 hét alatt legyártjuk személyre szabott napellenzőjét. Nálunk 160 féle napellenző ponyva közül választhat.

Próbáljon ki minket Ön is!

Kérdése maradt? Kérjen visszahívást! Szakembereinkkel megbeszélheti az összes kérdését.

Mennyibe kerül a napellenző?

Mint minden árnyékolástechnikai terméket, úgy a napellenzőjét is az Ön egyedi igényei és terasza pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Éppen ezért ha Ön is szeretne rendelni egy napellenzőt kérem hívja fel ügyfélszolgálatunkat és néhány kérdésünk megválaszolása után tudunk adni önnek egy ajánlatot, írásban. Az ajánlatban megtalálható lesz a napellenző ára és a várható felszerelés időpontja is.

Ha ajánlatunkat elfogadja, akkor egyeztettünk önnel egy időpontot, amikor munkatársunkat fogadni tudja a helyszíni felmérés céljból. A biztonság kedvéért szakemberünk is leméri a pontos méreteket és egyezteti önnel az igényeit. Ezután legyártjuk napellenzőjét. Amikor a napellenzője elkészült egy munkatársunk egyeztet önnel egy időpontot, amikor szakemberünk felszerelheti új napellenzőjét.

36 év tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére. Ha kiváló minőségű napellenzőt és remek szakembereket keres, akkor jó helyen jár. Hívjon minket és mi örömmel segítünk.

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az info@ru-roll.hu email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk napellenzője legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375