Rolós szúnyogháló

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Rolós szúnyogháló
Rolós szúnyogháló Rolós szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló Magyarország legnépszerűbb szúnyoghálója, hiszen praktikus és egyben esztétikus szúnyogháló is. A rolós szúnyoghálót gyakran nevezik mobil vagy mozgatható szúnyoghálónak is. Kiváló minőségű, magyar szúnyoghálót kínálunk, amely remek ár / érték aránnyal rendelkezik. Ez azért is így van, mert nem fizeti meg az országokon átívelő szállítási költségeket. Ha kiváló minőségű szúnyoghálót, remek szakembereket, kiszámíthatóságot és megbízhatóságot keres, remek helyen jár.

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Egyedi igények és pontos méretek alapján, személyre szabott módon készítjük el a szúnyoghálót, amely sokáig megőrzi színét és megjelenését. Össze sem lehet hasonlítani a nagyáruházakban kapható, gyengébb minőségű hálókkal. Ha Ön is szeretne rolós szúnyoghálót,  kérem hívjon minket. Néhány kérdés megválaszolása után írásban adunk Önnek egy ajánlatot, amely tartalmazza a szúnyogháló FIX árát és a várható felszerelés időpontját.

Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Rolós szúnyoghálóinkra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Ha kikérné szakember tanácsát is, kérem hívja a telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy szúnyoghálót szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Rolós szúnyogháló
Rolós szúnyogháló
Rolós szúnyogháló
Rolós szúnyogháló
Rolós szúnyogháló
Rolós szúnyogháló

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375