Belső árnyékolók

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Belső árnyékolók
Belső árnyékolók Belső árnyékolók

Belső árnyékolók

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező belső árnyékolókat kínálunk. Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Ha belső árnyékolókban gondolkodik, akkor választhat reluxa, sávroló, roletta és szalagfüggöny közül. Bárhogyan is dönt, a minőséget választja ha minket választ. 36 év tapasztalattal és ingyenes kiszállással várjuk leendő ügyfeleinket.

Gyártási idő: 2-3 hét.

Görgessen lejjebb és tekintse meg kínálatunkat!


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy belső árnyékolót szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!

Reluxa

Reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. A reluxa fényzárósága az új technológiáknak köszönhetően kiváló.

Reluxa

Sávroló

Sávroló

A sávroló már első látásra felkelti a figyelmet. Meglepően nagy hatásfokkal varázsolja szebbé és modernebbé a belső tereket, legyenek azok magánotthonok, üzletek vagy irodák. A sávroló egyedi hangulatot teremt, emellett rendkívül dekoratív. Számos textil és néhány újszerű minta is rendelkezésre áll a kínálatunkban.

Sávroló

Roletta

Roletta

A roletták a belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai, melyek ismét reneszánszukat élik. Funkciójukat tekintve már nem csak árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távoltartását szolgálják, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek kiegészítőivé léptek elő.

Roletta

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező szalagfüggönyöket kínálunk. A szalagfüggöny napjainkban is divatos és praktikus lamellás belső árnyékoló. Szerelése és működtetése gyors és egyszerű. Szerkezeti felépítését tekintve két fő részből áll: a karnisból és a lamellákból.

Szalagfüggöny

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk árnyékolója legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375