Zsaluzia

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Zsaluzia
Zsaluzia Zsaluzia

Zsaluzia

A zsaluzia modern, kiváló minőségű árnyékoló, mozgatható lamelákkal. Esztétikus megjelenésével és kompakt megoldásával igényes, időtálló, strapabíró kültéri „reluxa”, amely folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend Magyarországon is. A mozgatható lamellák páratlanul precíz fényszabályozásra képesek, melyhez foghatót egyetlen kültéri árnyékoló sem képes garantálni számunkra. A lamellák mozgatásával a beeső fény erőssége ugyanis teljes átmenet nélkül, apró lépésekben állítható.

Zsaluziára 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk.

A legmodernebb ablakok is komoly hőhidat képezhetnek a szigetelt falazatban, ahol a kinti hideg és a benti meleg egy vékony légréteggel elválasztva találkoznak egymással. Amennyiben a zsaluzia lamellái teljesen elforgatásra kerülnek, egy extra védőréteg keletkezik az ablak előtt, amivel a kinti levegő nem közvetlenül éri az ablaküveget, ezáltal a hőcsere lényegesen lassabb ütemben zajlik le.

Zsaluzia

A zsaluziák igen tartós és remekül javítható árnyékolók. Meghibásodásuk gyakorisága kicsi, karbantartást nem igényelnek. Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha kiváló minőségű árnyékolót és remek szakembereket keres, akkor jó helyen jár. Hívjon minket és segítünk!

Bővebb információért kérjük kattintson IDE.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy zsaluziát szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Zsaluzia
Zsaluzia
Zsaluzia
Zsaluzia
Zsaluzia
Zsaluzia

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk zsaluziák legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375