Pliszé szúnyogháló

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

A Pliszé szúnyogháló a szúnyoghálók prémium szegmensét képviseli, amely a legnépszerűbb, modern rovarháló. Kiváló választás hatalmas terekhez, ajtókra, ablakokra. Használata során bárhol megállítható, könnyű kezelni, akár a gyerekek számára is. Harmonikaszerűen záródó hálójának köszönhetően kis helyen is elfér. Nincs benne mechanikus rész, ami eltörhetne és bármilyen ablakra, ajtóra felszerelhető. Kiváló minőségű, remek ár / érték aránnyal rendelkező szúnyogháló.

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket. A Pliszé szúnyoghálóra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Gyártási idő: 2-3 hét.

Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha kiváló minőségű szúnyoghálót keres, remek szakembereket, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot, akkor jó helyen jár. Ha Ön is szeretne pliszé szúnyoghálót és kíváncsi arra, hogy mennyibe kerül, vagy hogy mennyi idő alatt tudjuk felszerelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és  kérdéseit megválaszoljuk.

Szúnyoghálóinkat az Ön egyedi igényei szerint, nyílászárói pontos mérete alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási és egyéb költségeket, válasszon itthon készült termékeket, válasszon minket!


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy szúnyoghálót szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375