Nyíló szúnyogháló ajtó

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Nyíló szúnyogháló ajtó
Nyíló szúnyogháló ajtó Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

A nyíló szúnyogháló ajtó nagyon népszerű termék hazánkban és leginkább bejárati, illetve erkély ajtók elé használják. A nyíló szúnyogháló ajtóra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Kiváló minőségű szúnyogháló és remek ár / érték aránnyal rendelkező háló. Hosszú élettartam mellett a színét is nagyon sokáig megőrzi.

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Szúnyoghálóinkat egyedi igényei és pontos méretek alapján készítjük, személyre szabott módon. Ha Ön is szeretne nyíló szúnyogháló ajtót rendelni, kérem hívjon fel minket és írásban küldünk Önnek egy ajánlatot, amelyben megtalálja a szúnyogháló ajtó FIX árát és a várható felszerelés időpontját.

Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha Ön is a kiváló minőségű szúnyoghálót, remek szakembereket, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot keresi, akkor jó helyen jár. Szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, és valamennyi megválaszolatlan kérdéseit örömmel megválaszolják munkatársaink.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy szúnyoghálót szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Nyíló szúnyogháló ajtó
Nyíló szúnyogháló ajtó
Nyíló szúnyogháló ajtó
Nyíló szúnyogháló ajtó
Nyíló szúnyogháló ajtó

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375