Reluxa

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Reluxa
Reluxa Reluxa

Reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. A reluxa fényzárósága az új technológiáknak köszönhetően kiváló. A lamellák felhúzásával és billentésével kedvünkre szabályozhatjuk a helyiségbe beeső fény mennyiségét. A napsugarak az ívelt lamellákon visszaverődnek és vakításmentes, szórt fényt juttatnak a belső terekbe, így a helyiség egyenletes megvilágítást kap anélkül, hogy a világosság ettől számottevően csökkenne. Ha nincs rá szükség, teljesen felhúzható és nem zavar a szabad kilátásban.

Gyártási idő: 2-3 hét.

Kiváló ár / érték arány jellemzi, széles szinválasztékból választhat, az Ön egyedi  igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon készül.  Ha kiváló minőségű reluxát és remek szakembereket keres, akkor jó helyen jár. 36 év tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy reluxát szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Reluxa
Reluxa
Reluxa
Reluxa
Reluxa
Reluxa

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk árnyékolója legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375