Rólunk

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Rólunk

36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Széles kínálatunkban megtalálja a redőnyöket, napellenzőket, szúnyoghálókat, pergolákat, garázskapukat, reluxákat, szalagfüggönyöket és sok más terméket.Hívjon és mi örömmel segítünk.

Rólunk Rólunk

36 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Széles kínálatunkban megtalálja a redőnyöket, napellenzőket, szúnyoghálókat, pergolákat, garázskapukat, reluxákat, szalagfüggönyöket és sok más terméket. Minden esetben az Ön személyes igényeinek megfelelő, pontos méretek alapján legyártót árnyékolót készítünk.

Díjmentes kiszállással, ingyenes ajánlattal és kíváló minőségű termékekkel várjuk önt. Ügyfélszolgálatunkon szakemberek várják hívását, így ők örömmel megválaszolják az önben felmerült kérdéseket. Ha tőlünk rendel biztos lehet abban, hogy az ajánlatban szereplő ár FIX és a vállalt határidőt minden esetben betartjuk.

A bevásárlóközpontokban kapható árnyékolók minősége össze sem hasonlítható azokkal amelyeket mi kínálunk. A mi árnyékolóink strapabíróak és hosszan megőrzik esztétikus megjelenésüket. Ráadásul a mi garanciánkat könnyen érvényesítheti, alkatrészeket pedig bőven a garanciális időn túl is beszerezheti.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375