Fix keretes szúnyogháló

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Fix keretes szúnyogháló
Fix keretes szúnyogháló Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló a létező legolcsóbb megoldása a rovarok kizárására, amelyet alumínium kerettel készítünk a hosszab élettartam elérése céljából. A fix keretes szúnyogháló nem mozgatható - ahogy a rolós szúnyogháló -, ezért olyan nyílászárókra ajánljuk, amelyeken ez a tulajdonsága nem zavaró. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy ez a fajta szúnyogháló kizárólag csak olyan nyílászárókra (ablakokra, ajtókra) szerelhető fel, amelyek befelé nyílnak.

Magyar készítésű szúnyoghálót kínálunk, amely teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló. Ez hosszabb élettartamot tesz lehetővé, továbbá a színét is sokkal tovább megtartja. Kiváló minőségű háló, amelyet össze sem lehet hasonlítani a nagyárúházakban kapható sokkal gyengébb minőségű hálókkal. Fix keretes szúnyoghálóinkra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. 

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

A termék rögzítése kívülről történik, előre elkészített furatokon keresztül. A furatokat úgy készítjük el, hogy a profil teljes vastagságát átfúrjuk 4mm vastag fúrószárral, majd a külső oldalon 8-as furatra bővítjük a furatot. Alkalmazhatunk lépcsős kialakítású fúrószárat, így egy művelettel elvégezhetjük a fúrási műveletet. Csavarozáshoz ajánlott lencsefejű csavart alkalmazni. Csavarok behajtású után a külső oldalon lévő 8-as lyukba takaró kupakot helyezünk. Csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol kívülről megközelíthető a nyílászáró.

Ha Ön is a kiváló minőségű termékeket, remek szakembereket, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot keresi, akkor jó helyen jár. 36 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. 


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szúnyoghálót szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Fix keretes szúnyogháló
Fix keretes szúnyogháló
Fix keretes szúnyogháló
Fix keretes szúnyogháló
Fix keretes szúnyogháló

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375