Műanyag redőny

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Redőny
  3. Műanyag redőny
Műanyag redőny Műanyag redőny

Műanyag redőny

Kiváló minőségű, remek ár / érték arányú külső tokos műanyag redőnyöket kínálunk, amelyekre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Ingyenes kiszállással, felméréssel és 36 év munkatapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha tőlünk rendeli meg új redőnyét, akkor egyedi igények és pontos méretek alapján gyártjuk le, amely 2 hét alatt elkészül. A műanyag redőnyünk tökéletes fényzárt biztosít, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és esztétikus megjelenésű.

A műanyag redőnyünk alapszíne a fehér és a barna, de rendelhető RAL színekben is. A RAL színskála nagyon sok választható árnyalatot tartalmaz, amelyről bővebb felvilágosítást ügyfélszolgálatunktól kérhet. Műanyag redőnyünk az új típusú redőnyök közé tartozik, amely azt jelenti, hogy csendesebb és erősebb műanyagból készül, mint korábbi társai. A külső tokos műanyag redőnyünk kétféle redőnytokkal rendelhető: 45 fokban hajlított, illetve 2x 45 fokban hajlított.

Műanyag redőnyünket rendelheti beépített rolós szúnyoghálóval is. A beépített szúnyogháló teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és hosszan megőrzi színét is.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mi örömmel állunk az Ön rendelkezésére.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!

Külső tokos műanyag redőny

Utólagos beépítéshez

Külső tokos redőny - utólagos beépítéshez

A külső tokos redőnyök az épülethomlokzat síkjából kilógnak. Ez a fajta műanyag redőny a legnépszerűbb, leggyakrabban értékesített redőny, hiszen utólagos beépíthetősége miatt nincs szükség semmilyen átalakításra vagy nyílászáró cserére.

Műanyag redőnyeinket egyedi igények és pontos méretek alapján gyártjuk le. Ingyenes felméréssel és tanácsadással állunk az Ön rendelkezésére.

Külső tokos műanyag redőny

Vakolható tokos műanyag redőny

Építkezés során építhető be

Vakolható tokos műanyag redőny - építkezés során építhető be.

A ház építése során építhető be az épület homoklozatába, így a redőnytok teljesen elrejthető, így sokkal kedvezőbb hő- és hangszigetelési funkcióval bír.  Nem lesz látható sem belülről, sem kívülről. 

Az ablak elé beépítve remekül harmonizál a homlokzattal, emellett kiküszöböli a hő-híd keletkezését, a kívülre eső szerelőlap pedig gyors, tiszta szervizelést biztosít.

Vakolható tokos műanyag redőny

Ráépíthető tokos műanyag redőny

Nyílászáró beépítése során építhető be

Ráépíthető tokos műanyag redőny - nyílászáró beépítése során építhető be.

A ráépíthető tokos műanyag redőny a nyílászáró csere / beépítése során építhető be. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáró tetejére felszerelve, azzal együtt építjük be. A redőnytokot hőszigetelő betéttel látjuk el.

Ezt a megoldást leggyakrabban régi családi házak és belvárosi tégla lakások ún. gerébtokos ablakainak cseréjekor alkalmazzuk.

Ráépíthető tokos műanyag redőny
Műanyag redőny
Műanyag redőny
Műanyag redőny
Műanyag redőny
Műanyag redőny
Műanyag redőny

Kérje beépített
rolós szúnyoghálóval!

Kiváló minőségű (teflon bevonatú, üvegszálas) szúnyoghálót kínálunk, amely hosszan megőrzi esztétikus megjelenését és rendkívül strapabíró.

Kérje beépített
redőnymotorral!

Távirányítóval vagy kapcsolóval is vezérelhető remek ár / érték arányú redőnymotorok közül választhat. Gyártótól és típustól függően akár 5 év garanciával.

Okos otthon!
Kényelem, takarékosság.

Redőnyét okos otthon rendszer segítségével is vezérelheti, az automatizálásnak köszönhetően működtetése kényelmesebb lesz, mint valaha.

Válassza a minőséget, megbízhatóságot és a kiszámíthatóságot!

A nagy bevásárlóközpontokban kapható árnyékolástechnikai termékekkel szemben, nálunk

  • Kiváló a minőség - Kiváló minőségű termékeket kínálunk, amelyeknek hosszú az élettartalma.
  • Könnyen érvényesíthető garancia - 1 év garanciát + 1 év szavatosságot adunk termékeinkre, amelyet bármikor könnyen érvényesíthet.
  • Bármikor beszerezhetőek az alkatrészek - Európai szabvány alapján készülnek, így könnyen javíthatóak és elérhető később is alkatrészek a termékekhez.
  • Extrákkal rendelhető - Beépített kapcsolós vagy távirányítós redőnymotorral és/vagy szúnyoghálóval is rendelhető.
  • Egyedi: Személyre szabott és pontos méretek alapján készítjük termékeinket.
  • Kényelmes kiszolgálás: Díjmentes kiszállással és ingyenes ajánlattal várjuk ügyfeleinket.

Válassza a minőséget, válasszon minket!

0. nap

Ajánlat: Írásban adunk önnek egy ajánlatot, amelyben megtalálható lesz a termék ára és a várható felszerelés időpontja.

3. nap

Felmérés: Ha az ajánlatot elfogadta szakemberünk a helyszínen felméri a pontos méreteket és az Ön igényeit.

2. hét

Gyártás: A felmérést követően elkezdődik a gyártás. Amint elkészült a termék értesítjük.

+3 nap

Felszerelés: Előre egyeztetett időpontban megjelenik szakemberünk és felszereli a terméket.

Mennyibe kerül a redőny?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a redőny is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a redőny árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül redőnye, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Érdemes már rendeléskor kérni a beépített redőnymotort és/vagy rolós szúnyoghálót, hiszen így sokkal olcsóbb, mint utólag beépíteni. Tudjon meg többet redőnyeinkről

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375