Tolóajtós szúnyogháló

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Tolóajtós szúnyogháló
Tolóajtós szúnyogháló Tolóajtós szúnyogháló

Tolóajtós szúnyogháló

A tolóajtós szúnyogháló Magyarország legnépszerűbb szúnyogháló ajtója, amelyet esztétikus megjelenésének, kiváló minőségének és remek ár / érték arányának köszönhet. Az általunk kínált tolóajtós szúnyogháló ellenáll az UV sugárzásnak, ami azt jelenti, hogy hosszan megtartja eredeti színét. Üvegszálas, teflon bevontú hálóból készül a toló ajtós szúnyoghálónk, amelyre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk.

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha kiváló minőségű szúnyoghálót, remek szakembereket, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot keres, akkor jó helyen jár. Az általunk kínált szúnyoghálóinkat azért tudjuk remek áron kínálni, mert mi magunk készítjük, és így nem kell megfizetni az országokon átívelő szállítási és egyéb költségeket.

Új tolóajtós szúnyoghálóját 2-3 heten belül legyártjuk és beszereljük önnek. A mi szúnyoghálóink az Ön egyedi igényei, nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabott módon készülnek. Ha szeretné megtudni, hogy mennyibe kerül a rolós szúnyogháló, illetve hogy várhatóan mikor tudnánk önnek felszerelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és örömmel válaszolunk minden kérdésére.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy szúnyoghálót szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Tolóajtós szúnyogháló
Tolóajtós szúnyogháló
Tolóajtós szúnyogháló
Tolóajtós szúnyogháló
Tolóajtós szúnyogháló
Tolóajtós szúnyogháló

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375