Motoros alumínium redőny

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Redőny
  3. Motoros alumínium redőny
Motoros alumínium redőny Motoros alumínium redőny

Motoros alumínium redőny

A motoros alumínium redőny a belső árnyékolás prémium szegmensét képviseli. Kiváló minőségű anyagból készül, remek ár / érték aránnyal rendelkezik, hosszú élettartam mellett a színét is megőrzi. Magyar készítésű alumínium redőnyt kínálunk, amelynek igazán kedvező árat tudunk biztosítani, hiszen ebben az esetben nem kell megfizetni az országokon átívelő szállítási költségeket. Ha a kiváló minőséget, remek szakembereket, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot keresi, akkor jó helyen jár.

Alumínium redőnyünkre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Redőnymotorunkra akár 5 év garanciát vállalunk.

A motoros alumínium redőnyünket úgy készítjük, hogy vízálló tokkal, karcolódás elleni védelemmel látjuk el. Kopás álló redőnylécekkel, csapágyazott tengely szerkezettel - amely biztosítja a rendkívül egyenletes működést - kínáljuk. Széles színskálán választhatja meg új redőnye színét. Rendelheti beépített rolós szúnyoghálóval is.

Új motoros alumínium redőnyéhez válaszhat 45 fokban csapott vagy ovális redőnytokkal is.

Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Új motoros alumínium redőnyét az Ön egyedi igényei és pontos méretek alapján, személyre szabott módon készítjük el. Ha a rendelés előtt szeretne tanácsot kérni szakemberünktől, hívjon minket és mi örömmel megválaszoljuk kérdéseit.

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy redőnyt szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!

Külső tokos alumínium redőny

Beépített redőnymotorral

Külső tokos alumínium redőny beépített redőnymotorral

A külső tokos alumínium redőny utólag is beépíthető és nem jár nyílászáró cserével vagy a homlokzat átépítésével. Éppen ezért a külső tokos alumínium redőny a legnépszerűbb, leginkább beépített alumínium redőny.

Rendelheti alul 45 fokban csapott vagy ovális redőnytokkal is. Ha a redőny gyártásakor kéri a beépíthető szúnyoghálót és / vagy redőnymotort akkor sokkal olcsóbb, mintha később utólagosan szereltetné be.

Külső tokos műanyag redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

Beépített redőnymotorral

Vakolható tokos alumínium redőny beépített redőnymotorral

A ház építése során építhető be az épület homoklozatába, így a redőnytok teljesen elrejthető, így sokkal kedvezőbb hő- és hangszigetelési funkcióval bír. Nem lesz látható sem belülről, sem kívülről.

Az ablak elé beépítve remekül harmonizál a homlokzattal, emellett kiküszöböli a hő-híd keletkezését, a kívülre eső szerelőlap pedig gyors, tiszta szervizelést biztosít. Remek választás, ha szeretnénk elrejteni a redőnytokot.

Vakolható tokos alumínium redőny

Ráépíthető tokos alumínium redőny

Beépített redőnymotorral

Ráépíhető tokos alumínium redőny beépített redőnymotorral

A ráépíthető tokos műanyag redőny a nyílászáró csere során építhető be. Ebben az esetben a redőnytokot a nyílászáró tetejére felszerelve, azzal együtt építjük be. A redőnytokot hőszigetelő betéttel látjuk el.

Ezt a megoldást leggyakrabban régi családi házak és belvárosi tégla lakások ún. gerébtokos ablakainak cseréjekor alkalmazzuk. Ha nem biztos, hogy a ráépíthető tokos redőnyre van szüksége, kérje szakemberünk segítségét.

Ráépíthető tokos alumínium redőny
Motoros alumínium redőny
Motoros alumínium redőny
Motoros alumínium redőny
Motoros alumínium redőny
Motoros alumínium redőny
Motoros alumínium redőny

Kérje beépített
rolós szúnyoghálóval!

Kiváló minőségű (teflon bevonatú, üvegszálas) szúnyoghálót kínálunk, amely hosszan megőrzi esztétikus megjelenését és rendkívül strapabíró.

Kérje beépített
redőnymotorral!

Távirányítóval vagy kapcsolóval is vezérelhető remek ár / érték arányú redőnymotorok közül választhat. Gyártótól és típustól függően akár 5 év garanciával.

Okos otthon!
Kényelem, takarékosság.

Redőnyét okos otthon rendszer segítségével is vezérelheti, az automatizálásnak köszönhetően működtetése kényelmesebb lesz, mint valaha.

Válassza a minőséget, megbízhatóságot és a kiszámíthatóságot!

A nagy bevásárlóközpontokban kapható árnyékolástechnikai termékekkel szemben, nálunk

  • Kiváló a minőség - Kiváló minőségű termékeket kínálunk, amelyeknek hosszú az élettartalma.
  • Könnyen érvényesíthető garancia - 1 év garanciát + 1 év szavatosságot adunk termékeinkre, amelyet bármikor könnyen érvényesíthet.
  • Bármikor beszerezhetőek az alkatrészek - Európai szabvány alapján készülnek, így könnyen javíthatóak és elérhető később is alkatrészek a termékekhez.
  • Extrákkal rendelhető - Beépített kapcsolós vagy távirányítós redőnymotorral és/vagy szúnyoghálóval is rendelhető.
  • Egyedi: Személyre szabott és pontos méretek alapján készítjük termékeinket.
  • Kényelmes kiszolgálás: Díjmentes kiszállással és ingyenes ajánlattal várjuk ügyfeleinket.

Válassza a minőséget, válasszon minket!

0. nap

Ajánlat: Írásban adunk önnek egy ajánlatot, amelyben megtalálható lesz a termék ára és a várható felszerelés időpontja.

3. nap

Felmérés: Ha az ajánlatot elfogadta szakemberünk a helyszínen felméri a pontos méreteket és az Ön igényeit.

2. hét

Gyártás: A felmérést követően elkezdődik a gyártás. Amint elkészült a termék értesítjük.

+3 nap

Felszerelés: Előre egyeztetett időpontban megjelenik szakemberünk és felszereli a terméket.

Mennyibe kerül a redőny?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a redőny is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a redőny árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül redőnye, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Érdemes már rendeléskor kérni a beépített redőnymotort és/vagy rolós szúnyoghálót, hiszen így sokkal olcsóbb, mint utólag beépíteni. Tudjon meg többet redőnyeinkről

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375
Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztráció, hibaelhárítás magasan képzett szakemberekkel.

Sundroid - Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztrá

Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztráció, hibaelhárítás magasan képzett szakemberekkel.

Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként több éve biztosítja hazai naperőművek teljes körű üzemeltetését, technológiai felügyeletét, adminisztrációját a legmagasabb iparági sztenderdek figyelembevételével. Sundroid, a gondtalan naperőmű üzemeltetés záloga.