Mozgatható szúnyogháló

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Mozgatható szúnyogháló
Mozgatható szúnyogháló Mozgatható szúnyogháló

Mozgatható Szúnyogháló

Kiváló minőségű mozgatható szúnyoghálókat kínálunk, amelyek remek ár / érték aránnyal rendelkeznek. A mozgatható szúnyoghálót mobil és rolós szúnyoghálóknak is szokták hívni. Nem is csoda, hogy Magyarország legnépszerűbb szúnyoghálója a mozgatható szúnyogháló, hiszen esztétikus megjelenésével és strapabíró hálójának köszönhetően kiváló választás lakások, házak rovarvédelmére.

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Az általunk kínált szúnyogháló itthon készül, a saját műhelyünkben az ön igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási és egyéb költségek. Válassza a hazai szúnyoghálókat, válasszon minket. 36 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelekzésére.

Ha kiváló minőségű szúnyoghálót keres, remek szakemberekkel, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot, akkor jó helyen jár. Szúnyoghálóját 2-3 hét alatt elkészítjük, kiszállítjuk és felszereljük. A mozgatható szúnyoghálóinkra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szúnyoghálót szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Mozgatható szúnyogháló
Mozgatható szúnyogháló
Mozgatható szúnyogháló
Mozgatható szúnyogháló
Mozgatható szúnyogháló
Mozgatható szúnyogháló

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375