Szúnyogháló ablakra

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Szúnyogháló ablakra
Szúnyogháló ablakra Szúnyogháló ablakra

Szúnyogháló ablakra

Kiváló minőségű szúnyoghálókat kínálunk ablakra. Legyen szó nagyméretű, egyedi íves vagy hagyományos méretű nyílászárókról, mi az Ön egyedi igényeinek megfelelő, nyílászárójának pontos mérete alapján, személyre szabott módon legyártjuk szúnyoghálóját műhelyünkben. Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási és egyéb költségeket, válasszon itthoni gyártót, válasszon minket!

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket. Új szúnyoghálóját várhatóan 2-3 hét alatt elkészítjük.

Választhat fix keretes, rolós vagy pliszé szúnyoghálóink közül, amelyekre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha kiváló minőségű szúnyoghálót keres, remek szakemberekkel, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot, akkor jó helyen jár. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy szúnyoghálót szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!

Fix keretes szúnyogháló ablakra

Fix keretes szúnyogháló ablakra

A fix keretes szúnyogháló a létező legolcsóbb megoldása a rovarok kizárásának, amelyet alumínium kerettel készítünk a hosszabb élettartam elérése céljából. A fix keretes szúnyogháló nem mozgatható - ahogy a rolós szúnyogháló -, ezért olyan nyílászárókra ajánljuk, amelyeken ez a tulajdonsága nem zavaró.

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló ablakra

Rolós szúnyogháló ablakra

A rolós szúnyogháló Magyarország legnépszerűbb szúnyoghálója, hiszen praktikus és egyben esztétikus szúnyogháló is. A rolós szúnyoghálót gyakran nevezik mobil vagy mozgatható szúnyoghálónak is. Kiváló minőségű magyar szúnyoghálót kínálunk remek ár / érték aránnyal.

Rolós szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló ablakra

Pliszé szúnyogháló ablakra

A Pliszé szúnyogháló a szúnyoghálók prémium szegmensét képviseli, amely a legnépszerűbb, modern rovarháló. Kiváló választás hatalmas terekhez, ajtókra, ablakokra. Használata során bárhol megállítható, könnyű kezelni, akár a gyerekek számára is.

Pliszé szúnyogháló
Szúnyogháló ablakra
Szúnyogháló ablakra
Szúnyogháló ablakra
Szúnyogháló ablakra
Szúnyogháló ablakra
Szúnyogháló ablakra

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375