Szúnyogháló ajtóra

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Szúnyogháló ajtóra
Szúnyogháló ajtóra Szúnyogháló ajtóra

Szúnyogháló ajtóra

Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező szúnyoghálókat kínálunk kisebb, közepes és nagyméretű ajtókhoz egyaránt. Szúnyoghálóinkat az Ön egyedi igényei, nyílászárójának pontos méretei alapján, személyre szabott módon készítjük el műhelyünkben. Ne fizesse ki az országokon átívelő szállítási és egyéb költségeket, válasszon itthon készült szúnyoghálókat, válasszon minket!

Szúnyoghálóinkra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk.

Ajtajára választhat rolós, nyíló ajtós, tolóajtós vagy pliszé szúnyoghálót. Ablakára fix keretes, rolós vagy pliszé szúnyoghálót. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket. Ha minket választ, a kiváló minőségű szúnyoghálót, remek szakembereket, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot választja. Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy szúnyoghálót szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!

Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

A rolós szúnyogháló ajtó működését úgy kell elképzelni, ahogy a harmonikaajtó működik. Ez a legnagyobb előnye, hiszen működtetéséhez nincs szükség nagy helyre.

Rolós szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

A nyíló szúnyogháló ajtó nagy klasszikus. Alapvetően bejárati ajtóhoz javasoljuk, de természetesen terasz ajtókhoz is remekül illeszkedik.

Nyíló szúnyogháló ajtó

Tolóajtós szúnyogháló

Tolóajtós szúnyogháló

A tolóajtós szúnyogháló a legnépszerűbb szúnyoghálók közé tartozik. Nem is csoda, esztétikus megjelenése valóban hozzáadott értéket képvisel.

Tolóajtós szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló ajtó

Pliszé szúnyogháló ajtó

A Pliszé szúnyogháló a szúnyoghálók prémium szegmensét képviseli, ráadásul nincs benne mechanikus rész ami eltörhetne. Kiváló választás hatalmas nyílászárókhoz is.

Pliszé szúnyogháló
Szúnyogháló ajtóra
Szúnyogháló ajtóra
Szúnyogháló ajtóra
Szúnyogháló ajtóra
Szúnyogháló ajtóra

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375