Rolós szúnyogháló ajtó

  1. Árnyékolás Pécs
  2. Szúnyogháló
  3. Rolós szúnyogháló ajtó
Rolós szúnyogháló ajtó Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

A rolós szúnyogháló ajtó működését úgy kell elképzelni, ahogy a harmonikaajtó működik. Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező rolós szúnyoghálókat kínálunk, amelyekre 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Maga a háló teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló, aminek köszönhetően strapabíró, esztétikus megjelenésű és hosszú élettartamot kínáló háló. Több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

Ha kiváló minőségű szúnyoghálót, remek szakembereket, megbízhatóságot és kiszámíthatóságot keres, akkor jó helyen jár.  Ha Ön is gondolkodik egy rolós szúnyogháló ajtó beszerzésén, kérem hívjon minket és ügyfélszolgálatunk bővebb tájékoztatást tud önnek adni, mind a rolós szúnyogháló ajtó áráról, mind a várható beszerelés időpontját illetően.

Miért minket válasszon? Mert szakembereink több, mint három évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, termékeink kiváló minőségűek és munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Ráadásul szúnyoghálóink egyedi igényei és a nyílászárók pontos méretei alapján, személyre szabott módon készülnek Magyarországon, így önnek nem kell megfizetni az országokon átívelő szállítási költségeket.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak, vagy szúnyoghálót szeretne rendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 07:30 - 16:00 között a +36 (70) 942 8375 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Rolós szúnyogháló ajtó
Rolós szúnyogháló ajtó
Rolós szúnyogháló ajtó
Rolós szúnyogháló ajtó
Rolós szúnyogháló ajtó

Kérje kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval!

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben szőtt hálóból készül, amely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint minden árnyékolástechnikai termék, a szúnyogháló is egyedi, az Ön igényei és pontos méretek alapján személyre szabott módon készítjük. Ha pontos árat szeretne tudni, kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után ajánlatot adunk önnek írásban. Ebben az ajánlatban megtalálja majd a szúnyogháló árát és a várható felszerelés időpontját is.

Ha ár megfelelő önnek, akkor egyeztettünk egy időpontot, amikor munkatársunk lemérheti a pontos méreteket és egyeztetheti önnel az igényeit. A felmérés követően elindul a gyártás, amely terheltségünktől függően 2-3 hetet vesz igénybe. Amikor elkészül szúnyoghálója, akkor egyeztettünk önnel egy újabb időpontot a felszereléshez.

Cégünk ingyenes felméréssel és kiszállással várjuk leendő ügyfeleit. Amennyiben szeretne egyeztetni egy szakemberrel az elképzeléseit kérem hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat és munkatársaink örömmel megválaszolják az összes kérdését. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Tudjon meg többet szúnyoghálóinkról

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdései vagy szeretne pontos árat tudni, kérem hívja munkanapokon 07:30 - 16:00 óra között a +36 (70) 942 8375 telefonszámunkat és mi örömmel segítünk önnek.

+36 (70) 942 8375

Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye legyártását és felszerelését!

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Siófok, Komló, Paks, Dombóvár, Mohács, Bonyhád, Marcali, Tolna, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Siklós, Dunaföldvár, Tamási, Kozármisleny, Szentlőrinc, Bátaszék, Kozármisleny, Balatonboglár, Balatonlelle, Fonyód, Harkány, Csurgó, Tab, Pécsvárad, Bóly, Simontornya, Hosszúhetény, Nagybajom, Lengyeltóti, Balatonszabadi, Sásd, Zamárdi, Sellye, Kadarkút, Pellérd, Balatonföldvár, Villány, Mágocs, Nagymányok, Nagykozár, Balatonfenyves, Gyönk, Somogyvár, Görcsöny, Igal

Vissza
Azonnali hívás +36 (70) 942 8375